Sunday, February 21, 2016

Nur Fazura ‘Idam’ Dapat Anak Seperti Aaisyah Dhia Rana

Baru-baru ini ketika majlis perkahwinan pereka fesyen Ruzaini, ramai selebriti terkemuka seperti Che Ta, Ziana Zain, Fazura dan Siti Nurhaliza yang telah menghadirkan diri. Namun yang paling mencuri perhatian sudah tentu kecomelan Aaisyah Dhia Rana, yang menjadi rebutan selebriti lain untuk bergambar dengan si comel itu. Salah seorang yang tidak melepaskan peluang tersebut adalah Fazura.
fazura
Caption yang ditulis oleh Fazura untuk gambarnya bersama Aaisyah Dhia Rana telah pun mencuri perhatian para peminat pelakon popular ini. Mana tidaknya, selain jelas terserlah sifat keibuan, hasrat Fazura untuk mendapat bayi seperti Aaisyah apabila berkahwin kelak telah mendapat reaksi yang amat positif. Abang Nara dah dapat bayangkan apabila Fazura berkahwin dan mendapat anak kelak. Confirm comel macam Aaisyah Dhia Rana.
fazura
Dengan usia sudah memasuki 30-an, sudah tentu Fazura sudah mula memikirkan tentang masa depannya. Memang sesuai sangat untuk Fazura menamatkan zaman solonya, menjadi seorang isteri dan seterusnya menjadi seorang ibu. Abang Nara yakin ramai yang mendoakan agar Fazura menemui lelaki yang boleh dijadikan suami. Lagi beberapa gambar Fazura di majlis perkahwinan Ruzaini dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

fazura
fazura
fazura
fazura
fazura
fazura
fazura
fazura
fazura
fazura

Kejam! Wanita Dirogol Sebelum Kepala Dipenggal

SEORANG wanita yang berkunjung ke India untuk mengubati kemurungannya, diberikan dadah, dirogol sebelum dipenggal kepala. Mayat mangsa ...