Skip to main content

Yuna Tolak Tepi Soal Cinta


Yuna memberitahu pembikinan album terbarunya di Amerika Syarikat menjadi tumpuannya berbanding soal cinta.
PETALING JAYA: Penyanyi Yunalis Zarai atau Yuna tidak meletakkan soal percintaan sebagai keutamaan kerana ingin memberikan tumpuan kepada pembikinan album terbarunya di Amerika Syarikat (AS).
Yuna, 26, berkata, pada tahap ini kepercayaan yang telah diberikan oleh pihak labelnya, The Verve untuk menghasilkan muzik yang terbaik menjadi perhatiannya dan bukannya kepada soal cinta.
"Bukannya saya sudah serik selepas pengalaman lalu tetapi tumpuan perlu diberikan kepada kerja dan pembikinan album terbaru saya kerana ini adalah peluang terbesar untuk membina kerjaya di Amerika malah di seluruh dunia," ujarnya kepada mStar Online.
Yuna menggulas dakwaan kononnya dia sedang menjalinkan hubungan cinta dengan Julian Schratter seorang jurugambar yang sentiasa mengikut penyanyi itu ketika membuat persembahan.
Malah gosip tersebut semakin kuat apabila dia sering kali dilihat memuat naik gambar bersama lelaki Inggeris itu di laman Instagram.
Yuna bersama Julian yang dikatakan kekasihnya terbarunya.
Dalam pada itu, Yuna menegaskan hubungannya dengan Julian hanya sekadar teman rapat namun tidak menolak sekiranya mempunyai jodoh dengan Julian.
Malah kata Yuna, dia tidak pernah meletakkan bangsa sebagai satu ukuran dalam perhubungan dan mengakui selesa berkawan dengan Julian.
"Bagi saya semua manusia itu adalah sama tanpa mengira bangsa dan agama tambahan pula Islam itu sendiri sebuah agama yang indah dan mudah dipelajari oleh sesiapa sahaja.
"Saya tidak mahu menghadkan pergaulan saya hanya semata-mata kita berlainan agama dan berbeza budaya," jelasnya.
Sementara itu, Yuna berkata, ibu bapanya juga bersikap terbuka dalam menentukan siapakan lelaki yang menjadi pilihannya kelak.
"Ibu bapa saya bukan seorang yang suka menilai orang lain dan perkara itu telah diajar kepada saya. Mereka juga terbuka dengan siapa pilihan saya nanti," katanya.
@mstar.com.my
Post a Comment

Popular posts from this blog

BC NG TRADING (MESIN & ALATAN JAHITAN)

Kami menjual pelbagai alatan/ perkakasan jahitan dan aksesori pakaian berjenama import seperti manik dan labuci, benang, butang, zip dan gunting, batu kristal hiasan, kun dan satin, getah pinggang, jarum, pengukur pakaian dan lain-lain.

Didatangkan dengan pelbagai warna dan corak. Pelanggan akan gembira kerana kedai kami seperti "one stop center" bagi alatan jahitan. Semua Ada di sini!

Kedai kami juga menjual pelbagai produk/ barangan elektrik seperti mesih jahitan berjenama dan juga kipas angin untuk kegunaan rumah serta pejabat.

Pada masa yang sama kami juga menyediakan perkhidmatan membaiki mesin2 jahitan yang telah rosak.

Datanglah ke kedai kami di Taman Desa Duyung, Melaka!


Lokasi : BC NG TRADING, NO. 2 JLN DESA DUYUNG 11, TAMAN DESA DUYUNG, 75460  MELAKA.

MR. JASON NG TEL: 06-267 1006 H/P: 012-628 9002


MORE PHOTOS....
PAPAN IKLAN!Kami menjual pelbagai alatan/ perkakasan jahitan dan aksesori pakaian berjenama import seperti manik dan labuci, benang, butang, zip dan gunting, batu …

Info Melaka! Bulan madu di padang hijau

KOLAM renang mini sesuai kepada mereka yang inginkan lingkungan privasi.
D’ FARO, D’ Lagos dan D’ Amour kukuh mengekalkan tradisi budaya tanah yang pernah ditakluk armada perang Portugis.
Terletak di daerah Alor Gajah, Melaka, sebanyak 193 penginapan mewah yang didirikan di atas tanah seluas 520 hektar di situ sesuai benar menjadi pilihan pasangan yang enak dibuai cinta. Apatah lagi kesemua pilihan memiliki katalog berbeza sama ada dari segi dekorasi dalaman mahupun luaran. Namun begitu, pengunjung berkeluarga yang inginkan keselesaan termasuk kolam renang peribadi, mereka boleh memilih rangkaian vila D’ Amour yang mempunyai tiga buah bilik. Jika mahukan lebih ruang untuk melakukan aktiviti, vila D’ Faro dan D’ Lagos tentulah lebih sesuai. Berbalik kepada vila bulan madu yang hanya terhad buat enam pasangan pada satu-satu masa, keistimewaannya memang di luar jangkaan.


KATIL dengan kelambu dan cadar rona putih ini pasti meninggalkan kenangan indah buat pasangan yang beradu.
Pakej Melangkah ma…

EKO TRADING

Eko Trading adalah sebuah kedai menjual dan membekal peralatan tulis, mesin photostat dan percetakan. Terletak berhampiran dengan universiti tempatan Melaka seperti MMU dan UNITEM dan juga kawasan industri serta MITC, mudah bagi pelanggan berkunjung.
Selain daripada menjual alatan tulis, Eko Trading juga menyediakan perkhidmatan berikut:-
1) DIGITAL PRINT 5 CENTS 2) DIGITAL PLAN PRINTING 80 CENTS/ EACH 3) COLOUR PHOTOSTATE & PRINT 4) PASSPORT PHOTO & STUDIO PHOTO 5) NAME CARDS, FAX SERVICE, WEDDING CARD, DIGITAL COLOR PRINT (PLAN) 6) POSTER PRINT, BINDING, LAMINATE, HARD COVER
NEW!!!!!!!! PRINT PHOTO FROM YOUR MOBILE PHONE!!

PHOTOSTATE MACHINE RENTAL
1) RICOH (BLACK& WHITE) - $80/ MONTH/ 2 CENTS/PIECE 2) CANON (BLACK & WHITE) - FREE RENTAL!! BIG CAPACITY MIN 10,000 PCS/ MONTH 3) KONICA MINOLTA BIZHUB C450 (COLOUR) - FREE RENTAL/ MIN 1,000 PCS/ MONTH

PHOTOSTATE FOR SALES
KONICA MINOLTA BIZHUB C450 (COLOUR), PRICE $9,500 (DISCOUNT 20%)

Lokasi :  EKO TRADING               No 21, Jalan TU …