Wednesday, August 15, 2012

Aliff Aziz Dan Anne Ngasri Rancang Untuk Bernikah Hujung Tahun Ini


Rasanya ramai yang sudah tidak sabar-sabar lagi untuk menunggu penamat yang bahagia dalam kisah cinta Aliff Aziz dan Anne Ngasri ini. Satu Malaysia sudah tahu yang mereka berdua bercinta dan menerusi Mingguan Malaysia Ahad lepas, Aliff memberitahu yang mereka merancang untuk mendirikan rumah tangga hujung tahun ini.
aliff
Baguslah tue. Tak elok lama-lama bercinta. At least kalau ada perancangan tue sedap sikit telinga mendengarnya. Dengar ceritanya pun tahun ini Aliff Aziz nak bawak Anne beraya ke rumahnya di Singapura. Itu satu langkah yang bagus. Kata Aliff:-
Setiap orang bercinta mesti ada rancangan nak ke peringkat seterusnya, sama dengan Aliff. Kami nak jugak rasa bahagia. Insya-Allah dalam masa terdekat ini atau hujung tahun ini kami akan bernikah tetapi semua itu ditentukan Tuhan. Sebab itu, kami harap orang ramai terutama rakan media dan peminat agar bagi kami ruang dan masa tanpa memberi tekanan. Saya risau kalau orang masih bertanya, sedangkan kami tetapi macam itu saja.
alif
Abang Nara doakan agar perancangan Aliff Aziz dan Anne ini akan berjaya dilaksanakan. Kahwin bukanlah satu perkara yang mudah. Namun kalau memang niat benar-benar ikhlas, pasti akan dipermudahkanNya. Semoga hubungan Anne dan Aliff akan berakhir ke jinjang pelamin hujung tahun ini. Sama-sama kita doakan.
@beautifulnara.com

No comments:

Kejam! Wanita Dirogol Sebelum Kepala Dipenggal

SEORANG wanita yang berkunjung ke India untuk mengubati kemurungannya, diberikan dadah, dirogol sebelum dipenggal kepala. Mayat mangsa ...